Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Уебсайтът на УМБАЛ "Лозенец" - с първа и втора награда на конкурса "Сайт на годината"

В надпреварата за престижните награди участваха 140 уебсайтове в 15 категории
 
Конкурсът се организира за пети път от Фондацията за активно развитие на уеб  и цели популяризиране на  уеб средата и развитието на онлайн пространството. Инициативата се радва на голяма популярност сред собствениците на уебсайтове от цялата страна. Конкурсът е особено авторитетен, благодарение на силното професионално жури, което ежегодно  работи върху категориите и критериите за оценка. Освен, че оценяват всички участници, представителите на журито им дава обратна връзка, с оглед по-нататъшно повишаване на качеството на уебсайтовете.
 
В състава на журито участваха 46 специалисти, които оценяваха професионална сайтовете, участвали в надпреварата. В "Гласът на публиката" гласуваха  общо 6316 души.
Официалната церемония по връчване на наградите се състоя снощи, 08.11.2022 г. в  столичния клуб City Stage.  Уебсайтът на Университетска болница "Лозенец" се състезаваше в категорията "Институционален сайт" и спечели първо място в "Гласът на публиката",  и се класира на второ място от журито. Първото място в категорията спечели сайтът на Съюза на българските художници.