Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Благодарствено писмо към д-р Ембие Азис от Клиниката по кардиология и д-р Йордан Христов от Спешното отделение

Благодарствено писмо към д-р Ембие Азис от Клиниката по кардиология и д-р Йордан Христов от Спешното отделение

Благодарствено писмо към д-р Ембие Азис от Клиниката по кардиология и д-р Йордан Христов от Спешното отделение е получено в Министерството на здравеопазването.  По този повод в писмо до директора на болницата д-р Христо Стоянов, заместник-министърът д-р Петър Грибнев изразява своята увереност, че медицинските специалисти от УМБАЛ „Лозенец“ „ще продължават да дават най-доброто от себе си и ще се грижат неуморно за здравето на всички нуждаещи се“.

В своето писмо г-жа Антоанета Дойчинова от гр. Перник изказва своята искрена благодарност и признателност  към двамата лекари за професионализма, човечността и вниманието, които полагат за своите пациенти. Тя разказва колко зле се е почувствала след „излизане извън ритъм“ в неделен ден. В Спешното отделение я приел дежурният лекар д-р Христов, когото описва като „млад, внимателен и много човечен“.  Д-р Христов осъществил контакт с д-р Азис и  въпреки, че в момента нямало свободни легла,  лекарката я успокоила и уверила, че за нея ще бъде направено всичко необходимо – веднага я включили на системи, а  впоследствие привели в отделението.

„Аз не намирам думи, с които да изразя голямата си благодарност, внимание, топлина, любов и грижи, оказани от д-р Азис и нейния екип. Искрено се надявам в системата на здравеопазването да има все повече такива достойни,  етични лекари и обслужващ персонал!

Бъдете благословени ангели с бели престилки, слънчеви усмивки, които да греят на лицата ви и топлят вашите пациенти!“, завършва писмото си г-жа Дойчинова.