Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Албена Димитрова с благодарност към кинезитерапевта Адриана Кювлиева от Спортен Комплекс „Лозенец“

В своето писмо до ръководния екип на болницата Албена Димитрова разказва, че повече от 13 години е пациент на СК “Лозенец“ и е особено впечатлена от професионализма и човешкото отношение на Адриана Кювлиева, кинезитерапевт в комплекса. „Бях насочена за възстановяване след трета операция на коляно (реконструкция на кръстна връзка) – възстановяването ми беше предизвикателство както за мен, така и за Адриана Кювлиева.  Тя се справи по най-добрия възможен начин. Не ми позволи да се задоволя с половинчати резултати. Затова продължавам и до днес да съм пациент на СК „Лозенец“, заявява пациентката.

Адриана Кювлиева работи изключително професионално и до пълното възстановяване на сина на пациентката,  претърпял преди време травма на рамото, става ясно от изложението.

„Още веднъж благодаря за грижите и професионализма! С екип от такива специалисти като Адриана Кювлиева СК „Лозенец“ ще остане предпочитано място за възстановяване на хора като мен!“, завършва писмото си г-жа Димитрова.