Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

УМБАЛ „Лозенец“ отвори врати за бъдещи родители

При много голям интерес премина Денят на отворените врати на  Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология в Университетска болница „Лозенец“.

Бъдещите родители видяха видеоматериала „Болницата“, представящ болничното заведение отвътре, видеоклипа, посветен на АГ клиниката и Отделението по неонатология, както и репортаж, заснет от екип на  БТВ  с доц. д-р Дорина Асенова, началник на клиниката и д-р Щерю Бояджиев, оглавяващ Отделението по неонатология.

Присъстващите разгледаха предродилната и родилна зала за водене на нормални раждания,  операционните зали за Цезарово сечение, Отделението по неонатология, както и стаите за послеродов престой и  изписване. Това са част от местата, в които бъдещите родители  усетиха тръпката от най-емоционалния момент за всяко семейство – появата на новия живот. По време на посещението присъстващите се   потопиха в уютната атмосфера на нашата болница, запознаха се с висококвалифицираните ни специалисти, които отговориха компетентно на всички вълнуващи ги въпроси. Бъдещите майки получиха подаръци, осигурени с любезното съдействие на фармацевтичните фирми Vedra, ADerma и Queisser Pharma.

До края на календарната година ще бъдат организирани още такива срещи с бъдещи родители, които ще бъдат обявявани предварително на сайта и фейсбук страницата на болницата.