Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Д-р Веселина Бельова от УМБАЛ „Лозенец“ вече е член на Асоциацията на естетичните дерматолози в България

Преди броени дни Асоциацията на естетичните дерматолози в България (АЕДБ) проведе своя Първи конгрес по естетична дерматология с международно участие.

Висококвалифицираният ни специалист д-р Веселина Бельова, част от екипа на Медицински център-Лозенец,  също взе участие в престижния форум.

Водещи имена в областта на дерматологията, пластичната и лицево-челюстната хирургия обмениха клиничен опит и протоколи за работа в сферата на инжекционните и апаратни методи за анти-ейджинг грижата, тредлифтинг техниките и дермотохирургията, интегративната медицина и биоревитализацията. Обект на обсъждане бе и темата за правната регулация в сферата на естетичната медицина в България.

Участниците в конгреса – наши и чуждестранни, дискутираха актуални казуси, иновации и терапевтични подходи в сферата на клиничната и естетична дерматология.