Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Ден на отворените врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Лозенец“

На 11.06.2022 г. от 11.00 ч.  Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология ще отворят врати за бъдещи родители.

Всички желаещи ще имат възможността да разгледат предродилната и родилна зала за водене на нормални раждания,  операционните зали за Цезарово сечение, Отделението по неонатология, както и стаите за послеродов престой и  изписване. Това са само част от местата, в които бъдещите родители ще усетят тръпката от най-емоционалния момент за всяко семейство – появата на новия живот. По време на посещението присъстващите ще  се потопят в уютната атмосфера на нашата болница – ще се запознаят с висококвалифицираните ни специалисти и ще получат компетентни отговори на всички въпроси, които ги вълнуват.