Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Ден на отворените врати за бъдещи родители в УМБАЛ „Лозенец“

Скъпи бъдещи родители,

След големия интерес за втори път Клиниката по акушерство и гинекология и Отделението по неонатология на УМБАЛ „Лозенец“ организират Ден на отворените врати, който ще се проведе на 22.10.2022 г. (събота) от 11.00 ч.

Ще се радваме да ви покажем предродилната и родилна зала за водене на нормални раждания, операционните зали за Цезарово сечение, Отделението по неонатология, както и стаите за послеродов престой и изписване. Това са част от местата, в които ще усетите тръпката от най-емоционалния момент за всяко семейство – появата на новия живот.

По време на посещението ще се потопите в уютната атмосфера на нашата болница, ще се запознаете с висококвалифицираните ни специалисти и ще получите компетентни отговори на всички въпроси, които ви интересуват.