Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Безплатни медицински прегледи в УМБАЛ „Лозенец“

! Часовете за безплатни медицински прегледи са запълнени. Моля следете нашата Уеб или Фейсбук страница за нови кампании.

На 11 и 12 август /четвъртък и петък/ в Университетска болница „Лозенец“, ул. Козяк,  № 1, се организират безплатни  прегледи  и ехографско изследване (доплер) за диагностика и лечение на съдовите заболявания – варикозни вени, артериални заболявания и др.

Медицинските прегледи ще се провеждат  от 09.00 ч. до 18.00 ч. в Съдовия кабинет на Медицинския център /кабинет №3, ет. 1/

Заявките за прегледи ще се осъществяват през контактната ни форма, както и на тел. 02 96 07 682

Медицинските прегледи ще се извършват от висококвалифицираните ни специалисти д-р Азис Азис и д-р Делян Еврев. И двамата лекари са с богат професионален опит, работят повече от 15 години в болница „Лозенец“ и имат по две специалности – кардиохирургия и съдова хирургия.

Отделението по съдова хирургия разполага с последно поколение медицинска техника и апаратура за диагностика  и лечение на съдовите заболявания.