Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Безплатни ехографски прегледи в УМБАЛ „Лозенец“

На 22 и 23 юли  в Университетска болница „Лозенец“, ул. Козяк,  № 1, се организират безплатни ехографски прегледи в специалностите гастроентерология, урология и акушерство и гинекология. Медицинските прегледи на 22 юли (петък) ще се провеждат в часовете от 08.00 ч. до 19.00 ч., а на 23 юли (събота) – от 08.00 до 16.00 ч.
Предварителното записване може да бъде осъществено чрез контактната ни форма за безплатни медицински прегледи или на  е-mail: medical@lozenetz-hospital.com., както и на тел. 02 96 07 682 и 02 96 07 223.

Висококвалифицираните ни специалисти ще преглеждат пациентите с последно поколение медицинска техника, предоставена специално за целта от Инфомед ЕООД.

Нашите гастроентеролози  ще предложат обстойни ехографски изследвания на всички важни органи в коремната кухина.

! Часовете за безплатни ехографски прегледи по специалността Гастроентерология са запълнени.

Уролозите ни ще съсредоточат усилията си върху диагностиката на карцином на простатата  и по-специално на ранното му откриване. 
ВАЖНО: Желателно е преди извършване на прегледа пациентът да представи актуално изследван PSA (простатоспецифичен антиген). Това се налага поради факта, че лабораторните резултати се получават след няколко часа, а прегледът преди неговото изследване води до нереално високи стойности.


Специалистите по акушерство и гинекология ще извършват ултразвукова диагностика на различни гинекологични заболявания, както и наблюдение на бременност.

! Часовете за безплатни ехографски прегледи по специалността Акушерство и гинекология са запълнени.

Следете фейсбук страницата и уеб сайта на болница Лозенец за нови кампании с безплатни медицински преглед.