Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Клиника по акушерство и гинекология

Kлиниката по акушерство и гинекология е разположена на партерния етаж. Всички стаи са с модерно оборудване за максимален комфорт и уединение на нашите пациенти. Стаите са просторни и функционални по отношение грижата за пациента и с красива гледка към Южния парк.


Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, персонални монитори за активно наблюдение на пациента, интернет връзка, телевизия. 

Основният предмет на дейност е осъществяване на специализирана диагностична и лечебна акушеро-гинекологична помощ на пациентите – бременни, които се нуждаят от болнично лечение и активно наблюдение, раждащи, както и на жените с гинекологична патология. Тук се оказва и спешна медицинска помощ.

Клиниката работи по всички установени клинични пътеки на НЗОК.

При нас се извършва женска консултация, която обхваща ежемесечни прегледи (УЗД, проследяване на артериално налягане и тегло), лабораторни и микробиологични изследвания и тн.т. АГ- кабинетът разполага с висок клас УЗ апарат „Philips” за 4D ултразвукова диагностика. На разположение е и колпоскоп, който съхранява цялата информация за извършения преглед.

Всички изследвания и консултации се заплащат според ценоразписа на болницата. В клиниката работят лекари с висока квалификация във всички области на акушерството и гинекологията.
Клиниката разполага с 15 легла, родилна зала, операционна зала, 2 манипулационни и интерупционна зала, оборудвани с модерна апаратура за извършване на високоспециализирани диагностични и лечебни процедури.

Често задавани въпроси

Клиниката предлага допълнителна възможност за избор на екип. Изборът на екип осигурява на пациентите по-голям комфорт и сигурност. Заявлението за предпочитание  към екипа на даден лекар се осъществява чрез попълване на декларация преди или при постъпването на пациентката.

Раждането в УМБАЛ" Лозенец" става по клинична пътека. Всички стаи са с модерно оборудване за максимален комфорт и уединение на нашите пациенти. Всяка стая разполага със самостоятелен санитарен възел, персонални монитори за активно наблюдение на пациента, интернет връзка, телевизия. Стаите са просторни и с гледка към Южния парк. За всяка пациентка се грижи високо квалифициран екип от лекари и акушерки. Подхождаме професионално към всяка една пациентка в отделението, защото за нас сте важни вие, както и вашите деца.

Виртуална разходка
Виртуална разходка
3D Разходка

Регистратура
Регистратура
0700 700 85

Телефон спешна помощ
Телефон спешна помощ
02 960 7540

Екип на Клиника по акушерство и гинекология