Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Многодетно семейство: Оперна певица и студент имат вече четири момчета и едно момиче

Божена и Давид нямат намерението да спират дотук

Колко трудно е във времена на криза да се грижиш за 4 момчета и едно момиче? Леда Виденова се срещна с едно младо семейство от Русе, чието пето дете проплака в столичната болница „Лозенец“. Семейство Александрови са заедно от 8 години, а вече имат 5 деца. Александър на 7, Любов на 5, Давид на 4, Павел на 2 и новороденият им пети син - Борис.„Вече с нетърпение го очакват да го видят, да се грижат, да помагат. Много обичат своите братя и сестра. Това и нас ни ощастливява и ни окрилява и се чувстваме сплотени“, заяви Божена Александрова, многодетна майка.

Божена е оперна певица, а Давид е студент по право. Живеят в Русе и работят за демографската криза в България.

„Много хора си казват, че може би е много трудно, дори невъзможно. Виждаме, че това е голяма радост за нашия дом, за тях. Живеят много забавно, с много игри. Така, че за нас семейството е, когато има много деца, стига да има тази възможност“, казва многодртният баща Давид Александров.

За нормалното протичане на раждането се погрижи доц. Д-р Дорина Асенова в екип с д-р Лещарска.