Условия

Комплексът работи на клубен принцип. Предлагат се поименни абонаментни карти, даващи право на неограничен брой посещения за различен период от време – Бронзова карта, Сребърна карта, Златна карта, както и Детски карти. Всеки член на клуба има възможност да ползва пълната гама от индивидуални спортно-оздравителни услуги.

Комплексът предлага профилактика и лечение на социално значими заболявания. Намаляването на стреса и риска от нетрудоспособност, както и повишаването на имунитета и укрепването на физическото и психическото здраве са приоритет на нашата дейност и биха допринесли за повишаване на работоспособността на всеки член на клуба.

Извършват се консултативни и рехабилитационни прегледи от лекар физиотерапевт, изготвят се индивидуални лечебнопрофилактични програми, които се провеждат под прякото ръководство на висококвалифицирани специалисти – кинезитерапевти и рехабилитатори.

Стремежът на целия екип е изграждането на двигателни навици и спортен дух за съхраняване на здраво тяло!

Новини

Отваряне на ценови предложения

На 01.10.2020г. в 14:00 часа в административната сграда на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД ще се проведе отваряне и разглеждане на ценовото предложение на допуснатите ...

» Още новини

Специалисти

Снежана Ранчова
Главна медицинска сестра

» Виж всички специалисти

Често задавани въпроси

Галерия

» Всички галерии