Управление и екип

Щерю Бояджиев

д-р Щерю Бояджиев

Отделение по неонатология

Д-р Щерю Бояджиев завършва медицина и придобива специалност по неонатология в Медицински университет – Пловдив. Професионалния си път започва като лекар-реаниматор в ЦСМП – Пловдив, след което работи като педиатър и неонатолог в МБАЛ Асеновград ЕООД до 2013 г. В периода 2008 – 2013 г. специализира неонатология в Клиниката по неонатология на Медицински университет – Пловдив. За кратко време в началото на 2013 г. е Началник на Неонатологичното отделение на УМБАЛ „Дева Мария“ – Бургас.

Д-р Щерю Бояджиев специализира във водещи центрове по неонатология в Германия и Великобритания. Постоянно участва в международни симпозиуми и конференции по неонатология.

От средата на 2013 г. е неонатолог в Chelsea & Westminster Hospital NHS FT, Лондон, Великобритания, а в периода 2014 – 2017 г. работи в Неонатологичното отделение на Cambridge University Hospitals NHS FT – Addenbrookes Hospital/Rosie Maternity Hospital, Кеймбридж, Великобритания, където освен като неонатолог осъществява Спешен неонатологичен транспорт и консултации за района на Източна Англия /Acute Neonatal Transfer Service – East of England NHS, Cambridge, UK/.

Сертифициран е да провежда Bayley Scales of Infant and Toddler Development, Third Edition, който оценява нервно-психичното развитие на кърмачета и малки деца на възраст от 1 до 42 месеца.

От септември 2017 г. е Началник на отделението по неонатология на УБ „Лозенец“, София.

Владее английски, гръцки и руски език.

Член е на БЛС и Асоциацията по неонатология в България, както и на GMC и Royal College of Paediatrics and Child Health – Великобритания.

доц. д-р Антонина Гегова

Клиника по клинична патология и съдебна медицина

доц. д-р Ася Станчева, дм

Клинична лаборатория

доц. д-р Веселин Кожухаров

Клиника по ортопедия и травматология

д-р Георги Мутафов

Заместник-директор на болницата, директор на Стационарен блок

д-р Емилия Йорданова

Отделение по хемодиализа

доц. д-р Искра Такева

Физикална и рехабилитационна медицина

проф. д-р Любомир Спасов, дм

Директор на УБ „Лозенец“, декан на Медицинския факултет към СУ „Св. Кл. Охридски“

Доц. д-р Радосвет Горнев

Клиника по обща хирургия

д-р Румен Кальонски

Клиника по образна диагностика

д-р Славена Стойкова

Отделение по очни болести

Снежана Ранчова

Главна медицинска сестра

д-р Христо Стоянов

Спешно отделение

Новини

Отваряне на ценови предложения

На 19.06.2020г. в 10:00 часа в административната сграда на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД ще се проведе отваряне и разглеждане на ценовото предложение на допуснатите ...

» Още новини

Галерия

» Всички галерии