За отделението

Отделението по асистирана репродукция на УБ „Лозенец“ е специализирано в извършване на дейности по асистирана репродукция в това число но не само: IVF и ICSI оплождане, замразяване на сперматозиди, яйцеклтки и ембриони, експертиза на семенна течност, асистиран хачинг с лазер и др.

Отделението е оборудвано с най-съвременна техника: последно поколение ICSI микроскоп Nikon с микроманипулатор Integra, bench top инкубатори, Octax лазерна система за асистиран хечинг.

С цел достигане на максимална успеваемост, в отделението се работи с консумативи (среди за култивиране, катетри за ембриотрансфер и т.н) само на водещите световни производители от Vitrolife, Origio, Cook, Wallace и др.

Отделението разполага с екип от доказани,високо квалифицирани специалисти (ембриолози и акушер-гинеколози) с дългогодишен опит в страна и чужбина, отличаващи се с висока успеваемост в извършваните процедури. Отделението работи под ръководството на професор Хайнц Щромер – един от най-бележитите учени в сферата на асистирана репродукция, под ръководството на когото работят и други водещи европейски Ин витро центрове ( например Kinderwunschzentum Goldenes Kreuz, Виена, Австрия).

Телефоните за контакти на отделението са: 0882 709948 ( за записване на часове в работни дни от 9.00 до 16.00) и 0890 333 22 1 (Д-р Георги Станулов).

Отделението има подписан договор за финансиране с Център за Асистирана Репродукция.

Новини

Университетска болница „Лозенец“ взе участие в Деня на репродуктивното здраве

Университетска болница „Лозенец“ взе участие в Деня на репродуктивното здраве

Доктор Станулов и екипът на Отделението по Асистирана Репродукция на УБ „Лозенец“ за пореден път ...

» Още новини

Специалисти

Нели Манолова - Таскониду
Ембриолог

» Виж всички специалисти