Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Медицински пакети за профилактика
и грижа за вашето здравеПрофилактиката и ранната диагностика са най-сигурното средство за предотвратяване на най-разпространените болести или тяхното навременно лечение. Обединени в желанието си да ви предоставим най-добрата грижа Медицински комплекс "Лозенец" и Болница "Лозенец" разработиха за вас специални медицински пакети за профилактика и здравна грижа.
Всички профилактични пакети можете да разгледате тук

Какво включват профилактичните пакети
Профилактичните пакети включват лабораторни и медицински изследвания, прегледи с най-съвременната апаратура и консултация с утвърдени специалисти. Те са обособени по пол и възраст, а някои засягат специфични направления, съобразени с ежедневното натоварване на пациента в работна среда. Разработен е и медицински пакет с най-важните изследвания, които се препоръчват след прекарана Covid инфекция.

Защо да изберете профилактичен пакет
Медицинските профилактични пакети са създадени в услуга на вас. Защото ценим времето ви. С тях бързо, лесно и удобно ще получите най-важната информация за здравословното си състояние, без да е необходимо да обикаляте различни здравни заведения и лаборатории. С избора на профилактичен пакет получавате индивидуално отношение. Наш служител ще ви посрещне и ще ви съпровожда по време на всички изследвания и прегледи. Всеки пакет включва финална консултация с утвърдени специалисти в Медицински център "Лозенец" и крайна оценка на здравословното ви състояние.

Какви са предимствата на нашите профилактични пакети

  • Пестите време
  • Пестите пари за различни изследвания и прегледи
  • Съобразяваме всички процедури с вашите възможности за провеждането им
  • Получавате индивидуално отношение и служител, който ще ви придружава през цялото време
  • Предоставяме ви модерна база с много възможности
  • Диагностика с модерна медицинска апаратура
  • Консултация с едни от най-добрите лекари в България

Кой може да се възползва от профилактичните пакети
Всеки, който иска да проследи здравният си статус. Профилактичните пакети могат да се заявяват и от фирми с отговорно отношение към своите служители

Всички профилактични пакети можете да разгледате тук: