Новини

МБАЛ "Лозенец" предлага изследвания за доказване на SARS-CoV-2

15 November 2021

В условията на глобална COVID-19 пандемия, МБАЛ „Лозенец“ предлага изследвания за доказване на SARS-CoV-2 и за наличие и нива на антитела срещу вируса след преболедуване и/или ваксинация: полимеразна верижна реакция (PCR) от назофарингеален секрет, слюнка и храчка - резултат в рамките на деня за проби получени до 17.00 ч. ... »

Безплатни профилактични прегледи на простатата!

28 October 2021

През месец ноември,  месецът на мъжкото здраве, МБАЛ „Лозенец“ се присъединява към световната кампанията за профилактика на карцинома на простатата.  На  17.11.21 г. и 19.11.21 г. ще се провеждат безплатни профилактични прегледи за мъже над 50 годишна възраст, извършени от нашите уролози. Желателно е ... »


"Лекарите, на които вярваме" 2021

12 October 2021

Листата на в. "24 часа" "Лекарите, на които вярваме" от години е най- авторитетната подборка на медицински специалисти. Тя е същевременно най- демократична и най-прецизна, защото, за да попаднеш в нея, е нужно благодарен пациент да те посочи, а след това медицинските експерти на "24 часа" верифицират всеки кандидат. Така ... »

Обява "експерт връзки с обществеността" /PR/

11 October 2021

МБАЛ „ЛОЗЕНЕЦ“ ЕАД търси да назначи „експерт, връзки с обществеността“ /PR/.   Кратко описание на длъжността:    Организира и осъществява контакти с обществеността и медиите, в съответствие с комуникационната политика на болницата; Отговаря за поддържането и развитието на основните канали на комуникация на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД: електронна страница, Фейсбук страница, ... »


Донорството - обратен път към живота!

08 October 2021

Филмът "Живот за живота", посветен на донорството ще бъде прожектиран от 17:00 часа на 14.10.2021 г. в Аулата на болница „Лозенец“, за служители и студенти! „В България на хемодиализа са 5 хиляди души, което означава, че 4 хиляди от тях още не са се регистрирали в листа за ... »

Скръбна вест !

14 September 2021

С дълбока скръб съобщаваме, че на 12.09.2021 г. почина проф. д-р Георги Едрев Едрев, дмн., нашият обичан колега и преподавател по УНГ болести на студенти IV курс от специалност "Медицина". Проф. д-р Георги Едрев Едрев, дмн. е национален консултант по оториноларингология. Признат е за един от най-добрите специалисти ... »