Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Програма "Да остаряваме здрави"- разширен пакет

Според антиейджинг концепцията средната продължителност на живот се удължава и броят на хората над 65-годишна възраст нараства. Намаляването на нивата или загубата на важните за човешкия живот хормони като progesterone, DHEA, testosterone, еstrogene, cortisol и др. води до множество емоционални и физически промени.

Екип специалисти от болница "Лозенец" създаде Програмата "Да остаряваме здрави" с цел оптимизиране процеса на остаряването чрез хормонално заместване, здравословно хранене, физическа активност и психологическа подкрепа. Предназначена е за жени в перименопаузална и паузална възраст, както и за мъже, които се нуждаят от хормонозаместваща терапия.

За целите на Програмата “Да остаряваме здрави“ е разработен разширен пакет профилактични дейности. Той включва: консултации с ендокринолог, дерматолог, психолог и диетолог, преглед при акушеро-гинеколог/за жените/, изследване на костната плътност, ехомамография, както и изследвания на хормони.


ПАКЕТЪТ МОЖЕ ДА РАЗГЛЕДАТЕ ТУК

За повече информация:
телефон: +359 887 500 525
email: prevention@lozenetz-hospital.comЗаявете пакетq276wh