Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Семейство с благодарност към управителя и екипа на Спортно-оздравителния комплекс „Лозенец“

В своето писмо до директора на болница „Лозенец“  Катя и Момчил Михови споделят отличните си впечатления от качеството на услугите, предоставяни от Спортно-оздравителния комплекс „Лозенец“.  Двамата разказват, че са редовни членове и често ползват услугите на комплекса. 

„Бихме желали да изразим искрена благодарност към г-жа Сандова, управител на Спортно-оздравителен комплекс „Лозенец“ и ръководения от нея екип, за   професионализма, за качеството на предоставяните услуги, за много добрата хигиена и приветливо отношение, които допринасят за поддържане на нашето добро здраве, тонус и при всяко посещение ни карат да се чувстваме у дома си и сред приятели“, пишат сем. Михови.

„Въпреки предизвикателствата, с които се сблъскват държавните лечебни заведения, в частност откъм адекватно финансиране за капиталови инвестиции в поддръжка и осъвременяване на базата, СОК „Лозенец“ е приветлив, много приятен и чист спортно-оздравителен комплекс. Отлично съзнаваме, че, за да може да се компенсира определена амортизираност на материалната база, екипът трябва да полага още по-големи усилия, с цел клиентите да останат доволни. Благодарение на общите усилия посетителите се чувстват обгрижени и специални“, се казва в писмото.

Според сем. Михови успехът на СОК „Лозенец“ се дължи на професионализма и  всеотдайността на г-жа Сандова., която „се намира в комплекса по всяко време  – работно, почивни дни и празници - и винаги е на разположение да реши даден казус, да помогне със съвет или просто да посрещне с усмивка клиентите“.

„Г-н директор, бихме желали да Ви поздравим, че сте успели да намерите и да мотивирате този прекрасен екип. Въпреки наличието на много по-модерни откъм материална база подобни комплекси и съоръжения, ние с удоволствие ще продължим да бъдем Ваши клиенти и занапред, докато продължаваме да усещаме това прекрасно отношение към нас и другите посетители!“, завършват писмото си Катя и Момчил Михови.