Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Петима наши доказани специалисти ще преглеждат пациенти по НЗОК в Медицински център „Лозенец“ (ДКЦ)

Д-р Асен Тодоров, началник на Отделението по съдова хирургия, ще извършва прегледи в понеделник - от 15.00 до 17.00 ч. и в четвъртък – от15.00 до 17.30 в Кабинета по съдова хирургия, (№2), ет. 1. Д-р Тодоров e един от най-добрите специалисти в страната в областта на съдовата, онкосъдовата и ендуваскуларна хирургии.

Кардиологът д-р Петър Илиев от Клиниката по кардиология ще консултира пациенти в понеделник - от 12.00 до 15.00 ч. и в четвъртък – от 12.00 до 15.00 ч. в Кабинет  по кардиология, ет 2. Освен прегледите, д-р Илиев ще извършва холтермониторинг, ехокардиография, проверка на пейсмейкъри и други високоспециализирани медицински дейности в областта на кардиологията. Д-р Илиев има професионален интерес в областта на интервенционалната кардиология и ендоваскуларно лечение, кардиостимулацията и ехокардиографията.

Офталмологът д-р Иво Инджов ще преглежда пациенти всеки понеделник и сряда от 15.00 до 18.00 ч. в Отделението по очни болести – ет. 2. Д-р Инджов е началник на отделението и има интереси в областта на диагностиката и лечението на катаракта, глаукома и заболявания на ретината.

Консултациите при хирурга д-р Александра Димова ще се провеждат всеки петък от 14.00 до 16.30 ч. в Хирургичния кабинет, ет. 1. Д-р Димова е специалист-хирург с дългогодишен опит. Нейните интереси са в сферата на заболяванията на панкреаса (остър и хроничен панкреатит), рак на панкреаса, хранене след панкреатични операции, доброкачествени и злокачествени образувания на дебелото черво, както и жлъчно-каменна болест.

Специалистът по дерматология и венерология д-р Веселина Бельова ще консултира деца и възрастни с кожни заболявания от различно естество в

Кабинета по кожни и венерически болести (№ 4), ет. 0, всеки понеделник от 14.00 до 16.30 ч.  Професионалните й интереси са в областта на клиничната и естетична дерматология и анти-ейджинг медицина.

Графикът на медицинските специалисти е обявен на сайта на Медицински център „Лозенец“. Записването на часове може да се осъществи чрез платформата Супердок и на тел. 02 9607 682.