Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Детският очен кабинет в болница „Лозенец“ стартира с безплатни профилактични прегледи на 1-ви юни

На 1-ви юни, по повод Международния ден на детето и откриването на детския кабинет в Отделението по очни болести, Университетска болница „Лозенец“ организира безплатни профилактични прегледи за деца на възраст от 3 до 8 години. Висококвалифицираният ни специалист д-р Гергана Светославова ще преглежда малките пациенти от 08.30 до 17.00 ч в новооткрития детски очен кабинет. Той се намира в Отделението по очни болести, етаж 2.  

„Идеята на кабинета е децата да влизат с усмивка и още по-важно - да излизат с усмивка, заявява д-р Светославова и допълва, че болницата разполага със специализирана детска апаратура, която улеснява прегледа и той протича под формата на игра. В Медицински ценътр„Лозенец“  осигуряваме диагностика и лечение на всички най-чести заболявания в детската възраст, сред които са рефракционни аномалии, кривогледство, амблиопия, напълно лечими, когато са диагностицирани навреме“, заявява офталмологът.

Напомняме на родителите, че при наличие на предишни изследвания, е желателно да ги предоставят по време на консултацията.

Заявките за медицинските прегледи ще се осъществяват чрез контактната ни форма, както и на тел. 02 96 07 682.