Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Представители на Спортно-оздравителния комплекс към болница „Лозенец“ взеха участие в обучителен семинар, посветен на GUNA терапията

Боряна Христова и Радостина Димитрова от Спортно-оздравителния комплекс към Университетска болница „Лозенец“ участваха в обучителен семинар за ролята на GUNA терапията. Мастър класът, организиран от GUNA и INTELLECT PHARMA PLUS. се проведе вчера 24 март 2024 г., в Гранд Хотел Милениум София. По време на семинарните занятия представителите на СОК, прилагащи методите на неинвазивна ГУНА ФОРЕЗА в своята работа, имаха възможността да се запознаят със съвременните тенденции в регенеративната медицина и ролята GUNA терапията.

Прилагането на GUNA MDs в естетичната медицина представлява иновативен терапевтичен подход за лечение на естетичните проблеми на кожата, в който всички компоненти са насочени към подобрение на клетъчния метаболизъм и изглаждане на бръчките. Само чрез възстановяване на физиологичните функции на матрикса, чрез дренаж и стабилизиране на правилната функция на мембранните рецептори, се подобрява клетъчната функция и хомеостазата на организма.
GUNA лабораторията разработи продукти и медицински апарат към тях - GUNAPHORESIS, работещ на принципа на резонансната магнитофореза. Апаратът помага на жените и мъжете да изглеждат естествено по-млади, като тонизира, хидратира и освежава кожата.

Неинвазивната мезотерапия Guna повдига имунитета на кожата, не предизвиква фоточувствителност и се прилага през всички сезони.Тя поддържа и възстановява колагеновите фибри, стимулира образвуането на колаген, действа като бариера срещу свободните радикали. Овлажнява, освежава и тонизира кожата, забавя стареенето на кожатаи и има силно противовъзпалително действие.