Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД Университетска многопрофилна болница за активно лечение „Лозенец“ ЕАД

Групова работа в подкрепа на бременни жени и родители на новородени – нова инициатива на Психологическия център към болница „Лозенец“

Психологическият център към Университетска болница “Лозенец” организира групова работа в подкрепа на бременни жени и родители на новородени.
Каним Ви да се включите към предстоящото събитие, което ще започне през първата седмица на месец май 2024 г. и ще продължи осем сесии веднъж седмично, до края на месец юни.

В рамките на групата ще имате възможност да създадете свободно от тревоги пространство, в което да споделите темите, които Ви вълнуват и да получите подкрепа,. да разберете какви са критичните моменти, страховете и трудностите, които съпътстват този силно емоционален етап от живота Ви.

Всеки желаещ може да се свърже с нашия екип, да зададе допълнителни въпроси и да резервира място в групата. Максималният брой е 15 участници. След стартиране на проекта, с цел конфиденциалност, в групата не се допускат нови участници. Инициативата стартира през първата седмица на месец май. Цената за осемте сесии е 480 (четиристотин и осемдесет) лв.

За повече информация, моля позвънете на 029607347 или пишете на имейл patients@lozenetz-hospital.bg