Стационарно лечение

УБ „Лозенец“ разполага с изключително добре оборудвани клиники и отделения в основните медицински области, които прилагат най-високи стандарти за диагностика и лечение.

Операционният блок и реанимацията гарантират изцяло сигурността на болните по време на хирургически интервенции и интензивно лечение.

Условията в отделенията позволяват уютна среда за пациентите, близка до домашната: модерни стаи, оборудвани според индивидуалните нужди на пациента, самостоятелни бани и тоалетни, удобни легла, индивидуални телевизори и интернет. Болницата предлага хранене, съобразено със здравословното състояние и вкусовете на всеки пациент.

Клиниките за стационарно лечение при УБ „Лозенец“ имат договор с Националната здравноосигурителна каса.

За повече информация за приема на пациенти, болничния режим и покриването на разходите за лечение вижте секция Информация за пациенти и придружители и Клинични пътеки.

Новини

Заповед за определяне на лицата спечелили търг с тайно наддаване за отдаване под наем за срок от 3 /три/ години, на площи - 21 кв. м.

На основание чл. 16, ал. 2, чл. 19, ал. 1 от Закона за държавната собственост, чл. 13, ал. 3 и чл. 55 от Правилника за ...

» Още новини

Специалисти

Жечка Василева, дмн
Клиника по вътрешни болести

» Виж всички специалисти

Често задавани въпроси

Галерия

» Всички галерии